Silnice ve Zlínském kraji jsou sjízdné bez komplikací

ZLÍN - Silnice ve Zlínském kraji jsou v pondělí většinou sjízdné bez omezení. Podle silničářů jsou jen v horských oblastech zbytky ujetého sněhu. Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku jsou teploty od minus dvou do minus jednoho stupně Celsia a je zataženo. Silnice I. třídy jsou holé, suché a sj

ZLÍN – Silnice ve Zlínském kraji jsou v pondělí většinou sjízdné bez omezení. Podle silničářů jsou jen v horských oblastech zbytky ujetého sněhu.

Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku jsou teploty od minus dvou do minus jednoho stupně Celsia a je zataženo. Silnice I. třídy jsou holé, suché a sjízdné bez omezení. Na vozovkách nižší třídy jsou v horských oblastech zbytky zajetého sněhu do dvou centimetrů.

Na Uherskohradišťsku se teploty pohybují mezi minus jedním až plus jedním stupněm Celsia a je zataženo. Veškeré komunikace jsou holé, suché a sjízdné bez omezení.

Na Kroměřížsku se teploty drží okolo minus dvou až nula stupňů Celsia a je oblačno. Cesty všech tříd jsou holé, suché a sjízdné bez omezení.

Na Zlínsku jsou teploty od minus tří do plus jednoho stupně Celsia a je oblačno. Silnice I., II. i III. třídy jsou holé, suché a sjízdné bez omezení.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x