Stavebnictví therm 2011

Zlínexpo veletrhy-výstavy, pořadatel tradičního veletrhu STAVEBNICTVÍ THERM si dovoluje pozvat podnikatele v oblasti stavebnictví a vytápění k prezentaci svých služeb a širokého sortimentu zboží a výrobků. Ve dnech 24. - 26. března 2011 ve zlínské sportovní hale představí na 100 vystavovatelů ve svých expozicích pest...

Zlínexpo veletrhy-výstavy, pořadatel tradičního veletrhu STAVEBNICTVÍ THERM si dovoluje pozvat podnikatele v oblasti stavebnictví a vytápění k prezentaci svých služeb a širokého sortimentu zboží a výrobků.

Ve dnech 24. – 26. března 2011 ve zlínské sportovní hale představí na 100 vystavovatelů ve svých expozicích pestrý sortiment nejmodernějších produktů, technologií, služeb a trendů.

Veletrh je již tradičně určen především cílové skupině profesionálních pracovníků projekčních, stavebních a topenářských firem, ale i pro širokou veřejnost, která upravuje své domy, byty i víkendové chaty a chalupy. V neposlední řadě taktéž podnikatelům a živnostníkům, kteří budují či rekonstruují kancelářské a obchodní prostory.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x