Na horách Zlínského kraje je ujetý sníh

ZLÍN - Silnice ve Zlínském kraji jsou v úterý většinou sjízdné bez omezení nebo se zvýšenou opatrností. Shodují se na tom silničáři z jednotlivých správ a údržeb silnic. Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku jsou teploty od minus devíti do minus šesti stupňů Celsia a je zataženo. Silnice I. t...

ZLÍN – Silnice ve Zlínském kraji jsou v úterý většinou sjízdné bez omezení nebo se zvýšenou opatrností. Shodují se na tom silničáři z jednotlivých správ a údržeb silnic.

Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku jsou teploty od minus devíti do minus šesti stupňů Celsia a je zataženo. Silnice I. třídy jsou holé, suché, vymrzlé a sjízdné bez omezení. V nejvyšších polohách je na vozovkách II. a III. třídy ujetý sníh krytý posypem.

Na Kroměřížsku se teploty drží mezi minus pěti až minus dvěma stupni Celsia a je zataženo. Jedničkové komunikace jsou holé, suché a sjízdné bez omezení, cesty nižší třídy jsou pak sjízdné se zvýšenou opatrností.

Na Zlínsku se teplota pohybuje okolo minus jednoho stupně Celsia a je oblačno. Veškeré vozovky jsou sjízdné bez omezení.

Na Uherskohradišťsku ukazuje teploměr minus čtyři až minus dva stupně Celsia a je zataženo. Silnice všech tříd jsou sjízdné bez omezení.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x