Zlínský filmový festival zná jména porotců, rozhodovat bude Hřebejk, Barnev či Miklínová

ZLÍN - Zlín Film Festival - Mezinárodní festival filmů pro děti a mládež ve Zlíně už zveřejnil tři jména porotců, jedná se o režiséra Jana Hřebejka, bulharského herce Ivana Barneva a výtvarnici Galinu Miklínovou. Agentuře Mediafax to v úterý řekl mluvčí festivalu Martin Pášma. Umělecký ředitel festivalu Petr Koli...

ZLÍN – Zlín Film Festival – Mezinárodní festival filmů pro děti a mládež ve Zlíně už zveřejnil tři jména porotců, jedná se o režiséra Jana Hřebejka, bulharského herce Ivana Barneva a výtvarnici Galinu Miklínovou. Agentuře Mediafax to v úterý řekl mluvčí festivalu Martin Pášma.

Umělecký ředitel festivalu Petr Koliha zveřejnil na Berlinale jména porotců. Hřebejk zasedne v hlavní porotě. Barnev, známý z filmu Jiřího Menzela Obsluhoval jsem anglického krále, zasedne v porotě mezinárodní soutěže evropských filmů a známá česká výtvarnice animovaných filmů a ilustrátorka Miklínová přijala účast v porotě pro animovaný film.

Letošní 51. ročník festivalu se uskuteční ve Zlíně, v Praze a dalších několika městech České republiky, a to od 29. května do 5. června.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x