Silnice ve Zlínském kraji jsou sjízdné bez problémů, zmrazky jsou jen na horách

ZLÍN - Silnice ve Zlínském kraji jsou ve středu většinou sjízdné bez jakýchkoliv problémů. Shodují se na tom silničáři jednotlivých správ a údržeb silnic s tím, že pouze na horách se objevují zmrazky. Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku ukazuje teploměr minus dva až nula stupňů Celsia a je...

ZLÍN – Silnice ve Zlínském kraji jsou ve středu většinou sjízdné bez jakýchkoliv problémů. Shodují se na tom silničáři jednotlivých správ a údržeb silnic s tím, že pouze na horách se objevují zmrazky.

Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku ukazuje teploměr minus dva až nula stupňů Celsia a je zataženo. Silnice I. třídy jsou holé, suché a sjízdné bez omezení. V nejvyšších polohách jsou na vozovkách II. a III. třídy zmrazky do dvou centimetrů.

Na Zlínsku jsou teploty od minus jednoho do plus dvou stupňů Celsia a je zataženo. Cesty všech tříd jsou holé, suché a sjízdné bez omezení.

Na Kroměřížsku se teploty drží mezi minus třemi až nula stupni Celsia a je zataženo. Veškeré vozovky jsou holé, suché a sjízdné bez omezení.

Na Uherskohradišťsku hlásí minus dva až plus jeden stupeň Celsia a skoro zataženou oblohu. Komunikace I,. II. i III. třídy jsou holé, suché a sjízdné bez omezení.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x