Nadaní zpěváci se mohou opět hlásit do soutěže Czechtalent Zlín

ZLÍN - Až do konce března se mohou mladí zpěváci a zpěvačky populární hudby přihlásit do dalšího ročníku soutěže Czechtalent Zlín 2011. Jak agentuře Mediafax řekla Ludmila Polášková z EMP Music, letos se koná již 16. ročník festivalu. Přihlášky spolu s audio či video nahrávkou mohou zaslat zájemci ve věku 15 a

ZLÍN – Až do konce března se mohou mladí zpěváci a zpěvačky populární hudby přihlásit do dalšího ročníku soutěže Czechtalent Zlín 2011. Jak agentuře Mediafax řekla Ludmila Polášková z EMP Music, letos se koná již 16. ročník festivalu.

Přihlášky spolu s audio či video nahrávkou mohou zaslat zájemci ve věku 15 až 25 let, a to na adresu pořádající agentury. Ta pak vybere z přihlášených 30 až 40 semifinalistů, kteří se pokusí 16. dubna v Golem Gambrinus Clubu ve Zlíně probojovat do finále.

Finálové klání se uskuteční 28. května ve zlínském Velkém kině. Za vítězství v soutěži Czechtalent Zlín 2011získá zpěvák nebo zpěvačka finanční odměnu 20 tisíc korun a sošku od sochařky Petry Vajdákové.

„Jsem zvědavý, jaká překvapení nám letošní ročník přinese. Zda stane na zlínském pódiu nová osobnost populární hudby, jako je například vítěz Czechtalentu 2007 Tom Klus nebo vítězka prvního ročníku Dasha,““ poznamenal prezident soutěže Luděk Malár.“

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x