Na horách Zlínského kraje se objevují na cestách zmrazky

ZLÍN - Silnice ve Zlínském kraji jsou ve čtvrtek většinou sjízdné bez omezení. Silničáři ale upozorňují, že v nejvyšších polohách na Valašsku se na cestách vyskytují zmrazky. Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku jsou teploty od minus jednoho do plus jednoho stupně Celsia, je oblačno a mlhavo. ...

ZLÍN – Silnice ve Zlínském kraji jsou ve čtvrtek většinou sjízdné bez omezení. Silničáři ale upozorňují, že v nejvyšších polohách na Valašsku se na cestách vyskytují zmrazky.

Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku jsou teploty od minus jednoho do plus jednoho stupně Celsia, je oblačno a mlhavo. Jedničkové silnice jsou sjízdné bez omezení a v nejvyšších polohách jsou na vozovkách nižší třídy zmrazky do dvou centimetrů.

Na Kroměřížsku se teploty pohybují od nuly do dvou stupňů Celsia a je zataženo. Veškeré vozovky jsou holé, vlhké a sjízdné bez omezení.

Na Zlínsku ukazuje teploměr nula až tři stupně Celsia a je oblačno. Cesty všech tříd jsou holé, suché a sjízdné bez omezení.

Na Uherskohradišťsku se teplota drží mezi nulou a třemi stupni Celsia a je skoro zataženo. Silnice I., II. i III. třídy jsou holé, vlhké a sjízdné bez omezení.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x