Na Valašsku hrozí namrzání cest

ZLÍN - Silnice ve Zlínském kraji jsou v sobotu ráno většinou sjízdné bez omezení nebo se zvýšenou opatrností. Silničáři ale varují, že na Valašsku hrozí namrzání cest. Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku se teplota pohybuje okolo minus tří až nula stupňů Celsia, je zataženo a mrholí. Jedn...

ZLÍN – Silnice ve Zlínském kraji jsou v sobotu ráno většinou sjízdné bez omezení nebo se zvýšenou opatrností. Silničáři ale varují, že na Valašsku hrozí namrzání cest.

Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku se teplota pohybuje okolo minus tří až nula stupňů Celsia, je zataženo a mrholí. Jedničkové silnice jsou mokré a sjízdné se zvýšenou opatrností. Na vozovkách nižší třídy je na cestách v horských oblastech vrstva sněhu do tří centimetrů nebo sněhová kaše. Místy je hustá mlha, sněží a hrozí namrzání vozovek. Silničáři průběžně provádějí posyp.

Na Zlínsku jsou teploty od minus dvou do plus jednoho stupně Celsia a je zataženo. Veškeré komunikace jsou holé, vlhké a sjízdné bez omezení.

Na Kroměřížsku je nula až jeden stupeň Celsia a je zataženo. Cesty všech tříd jsou holé, suché a sjízdné bez omezení.

Na Uherskohradišťsku hlásí nula až dva stupně Celsia a zataženou oblohu. Všechny silnice jsou holé, vlhké a sjízdné bez omezení.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x