Silnice ve Zlínském kraji jsou většinou sjízdné bez omezení

ZLÍN - Silnice ve Zlínském kraji jsou v pondělí většinou sjízdné bez omezení. Podle silničářů je nutná zvýšená opatrnost jen na vozovkách na Valašsku. Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku se teploty drží mezi minus 12 až minus 10 stupni Celsia, je zataženo a sněží. Přeháňky mají vliv na...

ZLÍN – Silnice ve Zlínském kraji jsou v pondělí většinou sjízdné bez omezení. Podle silničářů je nutná zvýšená opatrnost jen na vozovkách na Valašsku.

Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku se teploty drží mezi minus 12 až minus 10 stupni Celsia, je zataženo a sněží. Přeháňky mají vliv na horší dohlednost. Silnice jsou sjízdné se zvýšenou opatrností.

Na Zlínsku jsou teploty od minus 12 do minus devíti stupňů Celsia a je polojasno. Komunikace všech tříd jsou holé, suché a sjízdné bez omezení.

Na Kroměřížsku hlásí minus 12 až minus devět stupňů Celsia a skoro jasnou oblohu. Veškeré cesty jsou holé, suché a sjízdné bez omezení.

Na Uherskohradišťsku klesla rtuť teploměru k minus 12 až minus devíti stupňům Celsia a je skoro zataženo. Všechny vozovky jsou holé, suché, vymrzlé a sjízdné bez omezení.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x