V Otrokovicích se pobila pětice mužů, jeden skončil v nemocnici

ZLÍN - Až dvouleté vězení hrozí pětici mužů, kteří se v neděli nad ránem pobili v Otrokovicích. Policejní mluvčí Jana Bartíková agentuře Mediafax v pondělí řekla, že jeden z výtržníků skončil v nemocnici. Všichni muži byli cizinci a jsou podezřelí z trestného činu výtržnictví. Do konfliktu se dostali muži z...

ZLÍN – Až dvouleté vězení hrozí pětici mužů, kteří se v neděli nad ránem pobili v Otrokovicích. Policejní mluvčí Jana Bartíková agentuře Mediafax v pondělí řekla, že jeden z výtržníků skončil v nemocnici.

Všichni muži byli cizinci a jsou podezřelí z trestného činu výtržnictví. Do konfliktu se dostali muži z Moldávie a Rumunska, obě národnosti se nemají příliš v lásce. Jedni druhým totiž občas dávají najevo, že díky tomu, že jsou v Evropské unii, mají lepší postavení ve společnosti.

Rvačka začala krátce před nedělní třetí hodinou ráno, kdy jeden z cizinců udeřil protivníka pěstí do obličeje a dalšího zkopal. Zbití muži proto přivolali na pomoc svého známého a na útočníky se rozhodli počkat před místní diskotékou. Když oba cizinci z diskotéky vyšli, trojice se na ně vrhla. Jeden sice stačil utéct, druhý se ale začal bránit a jednoho z protivníků udeřil pivní lahví do brady. Na to trojice zareagovala tak, že ho zbila gumovými obušky a uštědřila mu i kopance do obličeje.

„Způsobili mu zranění, se kterými skončil v nemocnici,““ doplnila Bartíková s tím, že pětice mužů byla ve věku od 21 do 42 let.“

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x