Ve Zlínském kraji jsou silnice většinou sjízdné bez problémů

ZLÍN - Silnice ve Zlínském kraji jsou v úterý většinou sjízdné bez omezení. Shodují se na tom silničáři jednotlivých správ a údržeb silnic. Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku se teploty pohybují od minus 14 do minus 10 stupňů Celsia a je jasno. Silnice I. třídy jsou holé, suché, vymrzlé a ...

ZLÍN – Silnice ve Zlínském kraji jsou v úterý většinou sjízdné bez omezení. Shodují se na tom silničáři jednotlivých správ a údržeb silnic.

Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku se teploty pohybují od minus 14 do minus 10 stupňů Celsia a je jasno. Silnice I. třídy jsou holé, suché, vymrzlé a sjízdné bez omezení.

Na Zlínsku se teploty drží mezi minus 12 až minus 10 stupni Celsia a je jasno. Cesty všech tříd jsou holé, suché, vymrzlé a sjízdné bez omezení.

Na Kroměřížsku je minus 11 až minus devět stupňů Celsia a je polojasno. Veškeré vozovky jsou holé, suché, vymrzlé a sjízdné bez omezení.

Na Uherskohradišťsku hlásí minus 11 až minus osm stupňů Celsia a jasnou oblohu. Komunikace I., II. i III. třídy jsou holé, suché, vymrzlé a sjízdné bez omezení.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x