Na Valašsku hrozí namrzání cest

ZLÍN - Silnice ve Zlínském kraji jsou ve středu ráno většinou sjízdné bez omezení. Silničáři ale upozorňují na Valašsko, kde fouká nárazový vítr a hrozí namrzání cest. Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku je minus 13 až minus osm stupňů Celsia, je zataženo a sněží. Jedničkové silnice j...

ZLÍN – Silnice ve Zlínském kraji jsou ve středu ráno většinou sjízdné bez omezení. Silničáři ale upozorňují na Valašsko, kde fouká nárazový vítr a hrozí namrzání cest.

Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku je minus 13 až minus osm stupňů Celsia, je zataženo a sněží. Jedničkové silnice jsou holé, suché, vymrzlé a sjízdné bez omezení. Na vozovkách nižší třídy hrozí namrzání a v horských oblastech je na cestách ujetá nesouvislá vrstva sněhu do tří centimetrů. Rovněž zde hrozí ledovka, navíc fouká nárazový vítr.

Na Zlínsku se teplota pohybuje okolo minus deseti stupňů Celsia a je jasno. Komunikace všech tříd jsou holé, suché, vymrzlé a sjízdné bez omezení.

Na Kroměřížsku klesla rtuť teploměru k minus 11 až k minus devíti stupňům Celsia a je oblačno. Veškeré cesty jsou holé, suché a sjízdné bez omezení.

Na Uherskohradišťsku jsou teploty od minus 10 do minus pěti stupňů Celsia a je polojasno. Všechny silnice jsou holé, suché, vymrzlé a sjízdné bez omezení.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x