Strážníci ve Zlíně zachránili muže se sebevražednými úmysly

ZLÍN - Sebevraždu překazili strážníci městské policie ve Zlíně ve středu ráno 42letému muži. Ten hodlal skoncovat se životem kvůli problémům, které s ním nikdo nechtěl řešit, řekla pro agenturu Mediafax mluvčí strážníků Šárka Škubalová. Muž se pohyboval po autobusovém nádraží. "Strážníkům podnapilý m...

ZLÍN – Sebevraždu překazili strážníci městské policie ve Zlíně ve středu ráno 42letému muži. Ten hodlal skoncovat se životem kvůli problémům, které s ním nikdo nechtěl řešit, řekla pro agenturu Mediafax mluvčí strážníků Šárka Škubalová.

Muž se pohyboval po autobusovém nádraží. „Strážníkům podnapilý muž řekl, že má problém, který chtěl řešit se svými kamarádkami, jenže ani jedna nezvedala telefon. Svůj život měl v úmyslu ukončit nožem, který měl při sobě,“ popsala dramatickou situaci mluvčí.

Jeho problém spočíval v tom, že chtěl vědět, kdo se po jeho smrti postará o jeho kočky. Vzhledem k tomu, že muž kromě podnapilosti jevil známky duševní poruchy, byla k němu přivolána záchranná služba. Ta jej převezla na psychiatrii, kde mu byla poskytnuta odborná pomoc.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x