Na Slovácku hrozí na cestách námraza

ZLÍN - Silnice ve Zlínském kraji jsou ve čtvrtek většinou sjízdné bez omezení. Silničáři ale upozorňují na Uherskohradišťsko, kde mohou vozovky místy namrzat. Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku jsou teploty od minus 15 do minus 10 stupňů Celsia, je oblačno a objevují se sněhové přeháňky. S...

ZLÍN – Silnice ve Zlínském kraji jsou ve čtvrtek většinou sjízdné bez omezení. Silničáři ale upozorňují na Uherskohradišťsko, kde mohou vozovky místy namrzat.

Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku jsou teploty od minus 15 do minus 10 stupňů Celsia, je oblačno a objevují se sněhové přeháňky. Silnice I. třídy jsou holé, suché, vymrzlé a sjízdné se zvýšenou opatrností. Na cestách nižší třídy leží v horských oblastech ujetá vrstva sněhu do tří centimetrů.

Na Uherskohradišťsku klesla rtuť teploměru k minus 13 až minus 11 stupňům Celsia a je jasno. Vozovky všech tříd jsou holé, suché, vymrzlé a sjízdné bez omezení. Místy se ovšem může tvořit námraza.

Na Zlínsku je minus 13 až minus 10 stupňů Celsia a je jasno. Veškeré komunikace jsou holé, suché a sjízdné bez omezení.

Na Kroměřížsku se teploty pohybují od minus 13 do minus 11 stupňů Celsia a je skoro jasno. Všechny cesty jsou holé, suché, vymrzlé a sjízdné bez omezení.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x