Čtyři nové trendy v obkladech a dlažbách

Nová kolekce obkladů a dlažeb firmy Villeroy&Boch obsahuje čtyři základní směry. Jde o designy, které si po desítky let uchovávají svou stylistickou platnost a poskytují tak zákazníkům velkou jistotu a hodnotu.

1. Bílá paleta obkladů, dlažeb – ušlechtilost ve světlých tónech

Bílá barva byla v interiérové architektuře odjakživa důležitá. Zvláště v koupelnách má přednostní použití. Důvod je nanejvýš zřejmý. Žádná jiná barva neztělesňuje v takové míře čistotu, přívětivost, světlo. Bílou lze v koupelně velmi dobře využít jako kontrast k jiným barvám. Působí nejen ušlechtile, ale bude ve vaší koupelně představovat určitou nadčasovost.

Série LIGHT CURVE
Hra se světlem

Kdo má rád světlý prostor, ale oceňuje teplou atmosféru, pro toho je vhodná série LIGHT CURVE.

Série SILENT WAVE
S decentním rozmachem

Hedvábně matné bílé a béžové obklady a dlažby jsou doplněny o teplou sytě červenou barvu. Dokonalý obklad pro milovníky kontrastů.

2. Městský prostor – nová touha žít jako na venkově

Život s přírodními materiály již nepatří výlučně k tzv. country stylu. V důsledku rostoucí urbanizace, kdy se stále více lidí stěhuje zpátky do měst, vznikají nové směry a směsice stylů. Za tím vším vězí touha začlenit přírodu do bytových prostor a koupelen.

Série URBAN SPIRIT
Touha po autentických materiálech

Obklady působí jako kameny, mnoho- vrstevné a vícebarevné. Do jejich povrchu je zapracován efekt, který propůjčuje obkládačkám patinu.

Série MÉMOIRE OCÉANE
Nová originalita v koupelnách

MÉMOIRE OCÉANE připomíná mořské proudy, duny a barvy, s nimiž se setkáváme v mořích.

Série LAVARDIN
Pro moderní pohodu

Kdo z vás ještě nedržel v rukou přírodní kámen a nebyl přitom uchvácen jeho krásou a jedinečností? Snad vás bude podobně fascinovat i tato série.

Série SIGHT
Mnohobarevný a moderní styl

Produktoví designéři zde spojili povrch přírodního kamene s volným designem a vytvořili něco zcela nového.

3. Černý kaleidoskop – černá ve všech jejích odstínech

Černá je souhrnem všech barev. V interiérové architektuře i koupelnách představuje určité sdělení. Tmavá barva, použitá odpovídajícím způsobem, přežije ve všech svých podobách všechny módy. S ní bude váš interiér nebo koupelna s WC dlouhodobě „in“.

Série COSMIC
Redukovaná smyslnost

Blyštivé barvy, které se v závislosti na osvětlení mění od světlých po sytě tmavé odstíny.

Série BOUDOIR
Přiznání vlastního postavení

Kombinace, které umožňují pohrát si v koupelně s dekorem. Luxusně vznešený dojem je dílem jemně členěných reliéfů. Vznikají stěny, které lze považovat za skulpturální umělecká díla, decentní a elegantní.

4. Zlatý věk pro koupelnu a interiér

Zlatý věk označuje styl, který tu v různých prvcích a způsobech již byl. Jde o typické ornamenty, ušlechtilé barvy jako zlatá, platinová, stříbrná a bronzová. Vzácné materiály jako hadí kůže, perly, diamanty a křišťály se opětovným objevením stávají zdrojem inspirace.

Série RICH HISTORY
Moderní design z ušlechtilých materiálů

Vysoce kvalitní realizace mají trvalou hodnotu. Vzpomeňte si například na všechny ty staré kostely nebo soukromé domy. Dnes už se ví o jejich nedoceni- telné hodnotě a detailně a věrně se renovují. Série RICH HISTORY se bohatě nechala inspirovat touto zlatou érou.

Série THE SECRET
Tajná vášeň ve vaší koupelně

Série THE SECRET představuje vrchol kolekce obkladů a dlažeb firmy Villeroy&Boch pro rok 2011. Pohrává si s určitou opulencí, která je však zasazena do moderního rámce.

Představení společnosti STOFI, spol. s r. o.

Společnost STOFI je regionálním dovozcem a prodejcem obkladů a dlažeb německé firmy Villeroy&Boch. V jejím koupelnovém studiu na Tř. T. Bati ve Zlíně naleznete také sanitární keramiku, vodovodní baterie, vany, vaničky, sprchové kouty, koupelnový nábytek a doplňky.

Pokud plánujete novou koupelnu, zavítejte do jejich koupelnového studia. Naleznete zde komplexní sortiment pro koupelny a WC. Mohou pro vás zpracovat grafický návrh koupelny nebo dodat koupelnu vč. realizace na klíč. Jejich zkušenosti v oboru jsou téměř 20-leté a určitě při využití jejich služeb nešlápnete vedle.

STOFI – specialista na koupelny

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x