Silnice ve Zlínském kraji jsou většinou sjízdné bez problémů

ZLÍN - Silnice ve Zlínském kraji jsou v pátek většinou sjízdné bez omezení. Silničáři upozorňují jen komunikace ve vyšších polohách Valašska, kde jsou zbytky zmrazků. Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku jsou teploty od minus 11 do minus devíti stupňů Celsia a je skoro jasno. Silnice I. třídy...

ZLÍN – Silnice ve Zlínském kraji jsou v pátek většinou sjízdné bez omezení. Silničáři upozorňují jen komunikace ve vyšších polohách Valašska, kde jsou zbytky zmrazků.

Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku jsou teploty od minus 11 do minus devíti stupňů Celsia a je skoro jasno. Silnice I. třídy jsou holé, suché, vymrzlé a sjízdné bez omezení. Na cestách nižší třídy leží místy ve vyšších polohách regionu zbytky zmrazků.

Na Zlínsku se teploty drží mezi minus 12 až minus 10 stupni Celsia a je jasno. Vozovky všech tříd jsou holé, suché, vymrzlé a sjízdné bez omezení.

Na Kroměřížsku se teploty pohybují od minus devíti do minus sedmi stupňů Celsia a je skoro jasno. Všechny komunikace jsou holé, suché a sjízdné bez omezení.

Na Uherskohradišťsku je minus 10 až minus osm stupňů Celsia a je jasno. Cesty I., II. i III třídy jsou holé, suché, vymrzlé a sjízdné bez omezení.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x