Silnice ve Zlínském kraji jsou většinou sjízdné bez komplikací

ZLÍN - Silnice ve Zlínském kraji jsou v sobotu ráno většinou sjízdné bez omezení. Podle silničářů je nutná zvýšená opatrnost jen na Valašsku. Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku jsou teploty od minus 11 do minus osmi stupňů Celsia a je oblačno. Silnice I. třídy jsou holé, suché, vymrzlé a s...

ZLÍN – Silnice ve Zlínském kraji jsou v sobotu ráno většinou sjízdné bez omezení. Podle silničářů je nutná zvýšená opatrnost jen na Valašsku.

Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku jsou teploty od minus 11 do minus osmi stupňů Celsia a je oblačno. Silnice I. třídy jsou holé, suché, vymrzlé a sjízdné se zvýšenou opatrností. Na vozovkách II. a III. třídy leží ve vyšších polohách ujetá vrstva sněhu do dvou centimetrů krytá posypem.

Na Zlínsku se teploty drží mez minus 10 až minus osmi stupni Celsia a je jasno. Veškeré cesty jsou holé, suché, vymrzlé a sjízdné bez omezení.

Na Kroměřížsku se teploty pohybují od minus 11 do minus šesti stupňů Celsia a je polojasno. Všechny komunikace jsou holé, suché, vymrzlé a sjízdné bez omezení.

Na Uherskohradišťsku je minus osm až minus čtyři stupně Celsia a je skoro jasno. Silnice I., II. i III. třídy jsou holé, suché, vymrzlé a sjízdné bez omezení.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x