Valašskokloboucké kino zahájí přehlídku českého filmu

VALAŠSKÉ KLOBOUKY - Přehlídku divácky atraktivních filmů českých tvůrců uvede v březnu valašskokloboucké kino Svět, první snímek bude na programu v úterý. Agentuře Mediafax to řekla mluvčí valašskokloboucké radnice Lenka Zvonková.

První březnový den promítne kino Svět komedii Rodinka, a to v 19.30 hodin. Následovat dobrodružný příběh Kuky se vrací, drama Habermannův mlýn i čerstvá novinka Nevinnost. Program pak uzavřou Román pro muže a hořkosladká komedie Občanský průkaz.

„Program jsme sestavili tak, abychom divákům představili poslední novinky tuzemské filmové tvorby. Nejedna z nich je nominována na některou z kategorií Českého lva za rok 2010,“ upřesnila Marie Kolajová z městského informačního centra. Slavnostní večer Českého lva se uskuteční 5. března.

V sobotu 5. března v odpoledním představení od 16 hodin čeká diváky animované dobrodružství filmu Kuky se vrací. V sobotu 12. března bude večerní promítací čas patřit Habermannovu mlýnu režiséra Juraje Herze a hned v úterý 15. března ovládne stříbrné plátno premiéra dramatu Nevinnost z dílny Jana Hřebejka. Sobota 19. března pak bude vyhrazena Románu pro muže, v sobotu 26. března budou moci diváci přijít na úspěšný snímek Občanský průkaz.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x