Lyžování na Razule ve Velkých Karlovicích zpestří karneval pro děti a zabijačka

VELKÉ KARLOVICE - Maškarní lyžovačka pro děti a zabíjačkové speciality pro dospělé - na tyto dvě doprovodné akce láká o prvním březnovém víkendu Ski areál Razula ve Velkých Karlovicích na Vsetínsku. Agentuře Mediafax to za turistický resort Valachy sdělila Martina Žáčková.

Podmínky pro lyžaře jsou ve Velkých Karlovicích výborné. „Na sjezdovkách je 60 centimetrů sněhu a počasí posledních dnů je naprosto ideální – přes noc mrzne, ve dne je slunečno s teplotami kolem nuly, sněhová pokrývka na sjezdovkách se ani nehne. Tak skvělé předjarní lyžování dlouho nepamatuji,“ podotkl šéf Ski areálu Razula Leo Bača.

Hlavní víkendovou akcí bude v sobotu tradiční Maškarní lyžovačka na sjezdovce Horal. Děti v maskách budou mít lyžování zdarma, vlekaři pro ně připravují speciálně vyzdobenou trať plnou rekvizit a sladkostí, které mohou malí lyžaři během jízdy sbírat. Uskuteční se i soutěže o nejhezčí či nejoriginálnější masku. „Maškarní lyžovačka je jednou z nejoblíbenějších zimních akcí v našem ski areálu. Nudit se nebudou ani rodiče. Na terase blízkého hotelu Horal se bude grilovat. Na sjezdovce Horal máme navíc snowtubingovou dráhu, takže rodiny mohou doplnit celodenní zábavu i o tuto aktivitu a poté si ještě užít vodní radovánky v termálních bazénech Horal,“ dodal Bača.

V Gril srubu Razula na úpatí hlavní sjezdovky Razula navíc pokračuje gurmánská akce, tentokrát ve znamení vepřových hodů. Až do neděle zde mohou návštěvníci ochutnávat zabíjačkové speciality – od ovarové polévky přes jitrnice, jelita, tlačenku a škvarky až po výpečky se zelím. Na počest fašanku chystají kuchaři i domácí koblížky.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x