Na ples do Zlína se chystá Jana Bobošíková i Jana Volfová

ZLÍN - Ve Zlíně se v sobotu chystá celostátní ples Suverenity-bloku Jany Bobošíkové (SBB), který si nenechají ujít ani předsedkyně strany Jana Bobošíková a místopředsedkyně přípravného výboru strany Jana Wolfová. Agentuře Mediafax to v pátek řekla krajská koordinátorka Renata Lišková.

Celostátní ples se uskuteční na hotelu Vítkovice ve Zlíně-Kostelci a je zároveň třetím krajským plesem strany. Bobošíková i Wolfová se na ples podle svých slov už připravují. „Mám sice poslední dobou moc práce, už ale zhruba tuším, co si na ples vezmu na sebe. Nejvíce se těším na tanec. Myslím ale, že hvězdou večera nebudu, zastíní mě totiž kolegyně Wolfová. Málokdo totiž tuší, že v mládí závodně tančila a mohu potvrdit, že když to se svým bývalým tanečním partnerem rozbalí na parketu, je to úžasné,“ uvedla pro agenturu Mediafax Bobošíková.

Ples začne ve 20 hodin a při odchodu čeká každou dámskou návštěvnici speciální láhev vína. Bobošíková se takto rozhodla popřát ženám k blížícímu se svátku MDŽ.

Na plese zahraje kapela Vivian Band a DJ František Anders. O program se pak mimo jiné postará skupina orientálních tanečnic Belly – Delly.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x