Ve Valašských Kloboukách bude karneval, dorazí i Studio Kamarád

VALAŠSKÉ KLOBOUKY - Kulturní dům Klobučan ve Valašských Kloboukách se v neděli stane dějištěm dětského karnevalu. Agentuře Mediafax to oznámila mluvčí valašskokloboucké radnice Lenka Zvonková.

Akce vypukne ve 14 hodin a děti se mohou těšit na hry, zábavu i karneval. Jeho programem bude provázet skupina Studio Kamarád z České televize Brno. Připravena bude bohatá čokoládová tombola a další zajímavosti.

„Zábavné odpoledne zahájíme společným průvodem, při kterém se ve svých maskách a převlecích předvedou děti všem ostatním,“ řekla Ludmila Šulcová, předsedkyně místní skupiny Českého červeného kříže, která karneval ve spolupráci s Kulturním a vzdělávacím střediskem Valašské Klobouky a dalšími partnery pořádá.

Studio Kamarád bude pro děti uvádět program plný dovednostních a vědomostních soutěží, tance, zpěvu a dalších radovánek. „Letošní ročník karnevalu bude navíc obohacen o malování barvičkami na obličej a nové hry v předsálí,“ doplnila Šulcová.

V doprovodném programu nebude chybět ani dětská čokoládová tombola nebo bar s pamlsky. Pro dospělé bude k dispozici stanoviště Červeného kříže, kde budou moci konzultovat například výši naměřeného krevního tlaku. Tým mladých zdravotníků pak ukáže svou zručnost v poskytování první pomoci.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x