Řidička s malým synem havarovala u Střílek na Kroměřížsku, oba skončili v nemocnici

STŘÍLKY - K vážnější dopravní nehodě museli v pondělí odpoledne vyjíždět hasiči, u obce Střílky na Kroměřížsku havarovala řidička (28) Škody 125. Agentuře Mediafax to sdělil mluvčí krajských hasičů Ivo Mitáček.

Řidička nezvládla jízdu mezi Koryčany a Střílkami na Kroměřížsku a skončila mimo silnici. Škodovka sjela z příkrého svahu do hustého porostu stromků a náletových dřevin. Auto skončilo asi deset metrů pod úrovní silnice u místního potoka. Spolu s řidičkou cestoval ve voze také malý chlapec (1,5).

„Řidička se i s dítětem dostala z vozu. Na silnici ji našla jednotka dobrovolných hasičů, která přijela ze záchranářů jako první. Po příjezdu posádky zdravotnické záchranné služby byla zraněná žena předána do péče lékaře a i s dítětem odvezena do nemocnice k ošetření,“ podotkl Mitáček.

Kvůli obavě z možného ohrožení vodního toku nechal velitel zásahu na místo vyslat jeřáb hasičů. „Před jeho příjezdem se podařilo pomocí motorových pil prořezat část dřevin a usnadnit vytahování auta. Jeřábem byl později vrak auta vytažen a naložen na odtah. Během vyprošťování byla doprava na místě zásahu zastavena,“ dodal Mitáček.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x