Vedení hokejového PSG Zlín je rozčarováno z brzkého vyřazení z play-off, klub čekají změny

ZLÍN - Vedení hokejového klubu PSG Zlín je rozčarováno hladkým vyřazením extraligového týmu ze čtvrtfinále play-off, v němž podlehl Pardubicím 0:4 na zápasy. Moravský oddíl to uvedl ve středečním prohlášení.

„Představitelé prezidia PSG Zlín jsou z hladkého vyřazení rozčarováni, klub proto čekají změny,“ stojí v prohlášení, které vedení klubu poskytlo médiím.

Zlín skončil po nevydařené úvodní čtvrtině v základní části na konečné čtvrté pozici a před začátkem vyřazovací části pomýšlel po šesti letech na postup do semifinále. Jenže jeho série v prvním kole play-off skončila v nejkratší možné době.

„Nespokojenost navíc ještě umocňuje poměrně komplikovaná sezona, na jejímž začátku se mužstvu nedařilo, což mimo jiné znamenalo nutnost neplánovaných úprav rozpočtu,“ tvrdí představitelé klubového prezidia složeného ze zástupců Města Zlína, generálního sponzora společnosti PSG i občanského sdružení HC PSG Zlín.

„Na současnou situaci v klubu je třeba rychle a jasně reagovat. Prezidium proto v nejbližších dnech projedná zásadní koncepční změny ve fungování celé organizace a zabývat se bude i personálním fungováním klubu na všech úrovních,“ dodal Patrik Kamas, manažer zlínského klubu pro marketing a komunikaci.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x