Strana práv občanů-Zemanovci chystá velkou programovou konferenci

ZLÍN - Velkou programovou konferenci chystá v červnu Strana práv občanů-Zemanovci (SPOZ). Na čtvrteční tiskové konferenci ve Zlíně to řekl předseda strany Vratislav Mynář.

V rámci programové konference hodlá strana představit svůj konkrétní a dlouhodobý program. Součástí kampaně by měla být i inovace webových stránek. „Chceme je více sjednotit, aby byly více prolnuty s regiony, a chystáme i internetové diskusní fórum. Na nové podobě webových stránek pracujeme už asi měsíc a spustit je hodláme v pondělí 14. března,“ poznamenal Vladimír Kruliš, předseda místní organizace strany Zlín-Kudlov.

Zemanovci přijeli do Zlína představit také své nové vedení. Miloš Zeman totiž splnil svůj slib, že pokud strana nepřesáhne v komunálních volbách pětiprocentní hranici, odstoupí ze své funkce předsedy strany. Zeman je tak nyní pouze čestným předsedou strany a nahradil ho Mynář.

Vedení strany se podle Mynáře pomalu chystá na krajské a parlamentní volby. „Chceme uspět a stát se parlamentní stranou,“ vytyčil jeden z hlavních cílů strany Mynář. Zároveň dodal, že pokud bude odsouhlasena přímá volba prezidenta, rádi by v prezidentském křesle viděli svého čestného předsedu Miloše Zemana. „Zda budu kandidovat, teď nemohu ani potvrdit, ani vyvrátit,“ komentoval Zeman.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x