V hokejovém klubu PSG Zlín došlo k výměně jednatele, Michalovského nahradil Kamas

ZLÍN - K dohodě o výměně na postu jednatele hokejového klubu PSG Zlín došlo na páteční valné hromadě společnosti, ve funkci skončil Miroslav Michalovský a nahradil ho člen prezidia klubu Patrik Kamas. Agenturu Mediafax o tom informoval tiskový mluvčí klubu Roman Ordelt.

Výměna na postu jednatele by měla podle zástupců vedení klubu být jedním z kroků, které mají napomoci k budoucím koncepčním změnám ve fungování extraligového oddílu. „Miroslavu Michalovskému jsme za jeho práci jednatele poděkovali. V klubu působil v nelehké, ale poměrné úspěšné době,“ prohlásil Aleš Dufek, člen prezídia PSG Zlín a náměstek zlínského primátora Miroslava Adámka, který je současně šéfem hokejového klubu

Michalovský zatím zůstává ve funkci generálního manažera. Na tento post však prezidium brzy vypíše výběrové řízení. „Současně nadále probíhají jednání o obsazení postu prvního trenéra extraligového mužstva a výběrové řízení na pozici sportovního manažera,“ informoval Dufek.

V hokejovém klubu PSG Zlín má největší zastoupení samotné město, které vlastní obchodní podíl ve výši 49 procent. Dalšími společníky jsou stavební společnost PSG a občanské sdružení HC PSG Zlín. „Rozhodnutí provést zásadní změny v hokejovém klubu město avizovalo hned po vyřazení z letošního play-off. Důvodem byla nespokojenost s průběhem právě ukončené sezony a dosavadním fungováním klubu,“ prohlásil Dufek.

Ve středu skončil v pozici trenéra extraligového mužstva Zdeněk Venera, kterému na konci dubna vyprší smlouva. Zlín letos vypadl potřetí za sebou ve čtvrtfinále vyřazovací části, když v sérii s Pardubicemi ani jednou nevyhrál.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x