Město Zlín čeká deratizace, potrvá až do konce března

ZLÍN - Ve Zlíně bude v úterý zahájena deratizace. Agentuře Mediafax to sdělil mluvčí zlínského magistrátu Zdeněk Dvořák.

Deratizace potrvá do konce března a bude provedena na pozemcích a v nemovitostech ve vlastnictví města. Zároveň bude provedena deratizace tepelných kanálů pod městem a nově odborní pracovníci nakladou nástrahy proti hlodavcům také v kanalizační síti v místních částech Zlína, a to v Kostelci, Štípě, ve Velíkové, Lužkovicích, na Klečůvce, Kudlově, v Jaroslavicích, Lhotce – Chlumu a na Salaši.

Při deratizaci bude použita účinná chemická aplikace ve formě směsi červených granulí a zrna nebo hnědých, kompaktních válečků Hubex. Jako nástrahy budou použity takzvané jednorázové antikoagulanty s účinnou látkou Bromagiolone. Nástrahy budou kladeny dle aktuální potřeby v místech zvýšeného výskytu hlodavců.

Magistrát města Zlína v souvislosti s chystanou deratizací vyzývá občany ke spolupráci, například při vyhledávání ohnisek výskytu hlodavců. Se svými podněty či připomínkami se lidé mohou obracet přímo na pracovníky pověřené firmy Deratex.

 

 
 
 
 

Sponzorem článku je společnost Deratizace Praha, která nabízí tyto služby:

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x