Video: Percipio Exhibition

Neziskový projekt Percipio se letos již třetím rokem koná pod organizačním vedením studentů Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně. Jeho cílem je podpořit ty, kteří potřebují pomoc a přinést občanům Zlína a okolí nevšední kulturní zážitek.

V roce 2011 se diváci mohou těšit na výjimečnou exhibici složenou z akrobatických, tanečních a hudebních vystoupení. Kvůli prostorové náročnosti jsme pro letošní ročník celou akci přesunuli do prostor Velkého kina Zlín. Součástí show je ojedinělá přehlídka i aukce šperků a módních doplňků, jejímiž autory jsou mladí návrháři, studenti výtvarných oborů Fakulty multimediálních komunikací. Právě koupí těchto jedinečných kousků mohou zájemci pomoci Canisterapeutickému centru ve Zlíně. Centrum vzniklo před čtyřmi a půl lety s myšlenkou pomáhat prostřednictvím canisterapie pacientům, kteří trpí dětskou mozkovou obrnou nebo jiným mentálním či tělesným postižením.

run_function(‚id‘,’28‘,’14191′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(’81‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚14191‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’28‘;‘,’a:0:{}‘); ?>
×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x