Soutěž MISS ACADEMIA ON-LINE 2011 trhá rekordy!

Internetové hlasování o "nej vysokoškolačku," které je součástí projektu MISS ACADEMIA ČR 2011, odstartovalo 10. února 2011. Dosud podpořilo své favoritky téměř sedm tisíc hlasujících, což je dvakrát více než v minulých letech. Zapojit se můžete i Vy a to do 20. března 2011.

Soutěž MISS ACADEMIA ON-LINE 2011 probíhá na internetových stránkách www.missacademia.cz a ve spolupráci se studentským portálem www.studenta.cz. Svou favoritku si můžete vybrat podle fotografií, krátkého interview a videorozhovoru, který je umístěn na stránkách internetové televize Stream. Sledovanost videí se letos vyšplhala až na 32 tisíc zhlédnutí. Vítězka získá věcnou cenu od exkluzivního internetového nákupního klubu, který nabízí luxusní módu.

„Nejvíce hlasů zatím obdržela dvaadvacetiletá Věra Nagyová z Prahy studující architekturu na Českém vysokém učení technickém a jednadvacetiletá Markéta Břízová z Ostravy, která studuje Ekonomickou fakultu na VŠB Technické univerzitě v Ostravě. Pořadí se může kdykoliv změnit, proto neváhejte, dejte hlas své favoritce a zasáhněte do dosavadního průběhu soutěže“, uvedl manažer projektu Marek Klos.

Vyhlášení výsledků internetového hlasování MISS ACADEMIA ON-LINE 2011 proběhne v rámci finálového galavečera, který se koná 29. března 2011 v Kongresovém centru Zlín. Těšit se můžete nejen na desítku „nej“ vysokoškolaček, ale také na poutavý doprovodný program.

Předprodej vstupenek bude probíhat v Kongresovém centru Zlín až do 29. března 2011. Dále v úterý 15. a ve středu 16. března 2011 u vstupu do Univerzitního centra (budova knihovny – U13) od 11 do 15 hodin. Detailní informace naleznete na internetových stránkách soutěže www.missacademia.cz.

Pokud se chcete s finalistkami setkat ještě před konáním slavnostního galavečera, máte jedinečnou možnost zúčastnit se módní přehlídky konané 25. a 26. března 2011 ve zlínském OZC Zlaté jablko.

Najděte s námi miss, která má (s)mysl!

Více informací na www.missacademia.cz nebo na www.facebook.com/missacademia.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x