Policisté pátrají po nezletilé dívce ze Vsetínska, nedala o sobě vědět už několik dní

VSETÍN - Po nezletilé čtrnáctileté dívce z Nového Hrozenkova na Vsetínsku vyhlásili policisté v pondělí večer pátrání. Agentuře Mediafax to v úterý sdělila policejní mluvčí Lenka Javorková s tím, že rodiče svou dceru viděli naposledy v pátek večer.

Devětatřicetiletá matka oznámila zmizení své dcery Lucie Boháčové v pondělí kolem 22. hodiny. „Rodiče ji viděli naposledy uplynulý pátek odpoledne, kdy odcházela na diskotéku. V minulosti už dívka z domova několikrát odešla, vždy se ale po dvou či třech dnech vrátila. Obvykle pobývala u svých kamarádů,“ podotkla Javorková.

Policisté už pátrali po Lucii v různých restauračních zařízeních a oslovili její kamarády. V úterý vyrazili také do školy, kterou dívka navštěvuje. „Kontaktovali i nemocniční zařízení a zjistili, že ve vsetínské nemocnici dívku v pondělí ošetřili na chirurgické ambulanci. Měla drobné poranění,“ poznamenala Javorková.

Pohřešovaná je 160 až 165 centimetrů vysoká a má štíhlou postavu. Má delší hnědé vlasy a hnědé oči. Při odchodu z domu měla na sobě fialově bílou proužkovanou bundu a černé rifle. Měla s sebou i batoh. „Kdo by nám mohl k pohřešované dívce sdělit jakoukoli informaci, ať kontaktuje policii. Může využít bezplatnou linku 158 nebo zavolat přímo na obvodní oddělení policie v Karolince na telefonní číslo 974 680 741,“ dodala Javorková.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x