Nejlepším sportovcem Zlína za rok 2010 je Jiří Gryga

Vyhlášení nejúspěšnějších sportovců města Zlína za rok 2010 se pod komunikačním názvem Sportovec města Zlína uskutečnilo ve čtvrtek 17. března 2011 od 19 hodin v Kongresovém centru ve Zlíně. Pořadatelem akce bylo Statutární město Zlín, realizátorem společnost Filmfest, s.r.o., generálním partnerem zlínská společnost PSK - Průmyslové stavby a konstrukce, a.s. Večerem provázel známý herec a moderátor Petr Rychlý. O hodnotný kulturní rozměr akce se postarala zpěvačka Aneta Langerová, umělečtí akrobaté Chebejet a členové známého tanečního sdružení Rokec Zlín.

Nejlepším sportovcem byl vyhlášen Jiří Gryga, vicemistr světa v silovém trojboji.

Do desítky nejlepších sportovců Zlína byli dále zařazeni (bez určení pořadí, seřazeni dle abecedy):
Jan Čelůska – olympijský triatlon
Jiří Hradil – orientační závody na horských kolech
Klára Křížová – sjezdové lyžování
Barbora Lacigová – atletika
Beáta Polišenská – ploutvové plavání
Michal Smola – orientační běh
Markéta Strapková- plavání
Petr Vabroušek – triatlon
Petr Zapletal – volejbal

Nejúspěšnějším kolektivem byl zvolen tým FC Tescoma Zlín (U15), který v Halovém mistrovství starších žáků České republiky získal zlatou medaili.

Nejúspěšnějším zdravotně postiženým sportovcem byl vyhlášen sledge hokejista Zdeněk Hábl.

Cenu primátora v kategorii mládeže získala atletka Martina Černochová.

Zvláštní cenou primátora bylo oceněno mužstvo juniorů extraligy ledního hokeje HC PSG Zlín.

Prohlédněte si fotky ze slavnostního vyhlášení.

Letošní vítězové obdrželi hodnotné ceny od společností MAVEX, spol. s r. o., (mobilní telefon NOKIA a mini věž) a HZH, spol. s. r. o., (sportovní oblečení a doplňky). Nejúspěšnější sportovci získali rovněž tradiční pamětní skleněné trofeje.

„Chtěl bych poděkovat všem partnerům, kteří napomohli tomu, aby akce proběhla v takovém rozsahu,“ říká Ing. Stanislav Zacha – vedoucí realizačního týmu společnosti Filmfest, s.r.o. „Jsou to především: generální partner PSK Průmyslové stavby a konstrukce, a.s., a hlavní partneři: MAVEX, spol. s r. o., HZH Sport spol. s r. o. A dále partneři: Interhotel Moskva, Kooperativa pojišťovna, a.s., CENTROPROJEKT a.s., Fly United, Pivovar Janáček, Avonet, s.r.o., Voma s.r.o., BALTACI, a.s., Soare sekt, a.s., Vinařství Zaječí.“

Nejlepší sportovce města Zlína vyhlašuje Statutární město Zlín v letošním roce již pošestnácté. Oceněné sportovce vybírá Komise mládeže a tělovýchovy Rady města Zlína. Slavnostní vyhlášení se letos poprvé konalo v novém Kongresovém centru. Stejně jako při vyhlašování nejlepších sportovců Zlína za rok 2009 byla realizátorem letošního ceremoniálu, který se ohlížel za nejlepšími sportovními výkony v roce 2010, společnost Filmfest, s.r.o., známá především pořadatelstvím ZLÍN FILM FESTIVALU – Mezinárodního festivalu filmů pro děti a mládež ve Zlíně.

51. ročník ZLÍN FILM FESTIVALU se uskuteční od 29. května do 5. června ve Zlíně a dalších městech České republiky. Vedle tradičních čtyřech mezinárodních soutěží bude jeho hlavní náplní řada nesoutěžních sekcí. Z těch nejdůležitějších jmenujme Dny italské kinematografie, Chodník slávy – Walt Disney, Noční horizonty a Dokumenty. Počtrnácté se otevře Minisalon – Filmové klapky, proběhne devátý ročník mezinárodního festivalu reklamy Duhová kulička, jako vždy bude po republice putovat Kinematovlak a jako obvykle se Zlíňané mohou těšit na desítky dalších akcí. Změnou v pořádání ZLÍN FILM FESTIVALU je nové logo festivalu a přesunutí jeho hlavního stanu z Academia centra UTB do Kongresového centra.

Generální partner: PSK
Vyhlašovatel/pořadatel: Statutární město Zlín
Realizátor: FILMFEST, s.r.o.
Hlavní partneři: MAVEX, spol. s r. o., HZH spol. s r. o.
Partneři: Interhotel Moskva, Kooperativa pojišťovna, a.s., CENTROPROJEKT a.s., Fly United, Pivovar Janáček, Avonet, VOMA, Baltaci, Soare sekt, a.s., Vinařství Zaječí

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x