ŘEŠÍTE BYDLENÍ? Nečekejte na zvýšení DPH a seznamte se s projektem rodinných domů v Kostelci u Zlína. Zveme vás na den otevřených dveří 9.4.2011

Starý nebo nový? Jasně nový, u starého nikdy neodhadnete rozsah a cenu nutných oprav, proč tím ztrácet čas a energii? Moderní je bydlet ve svém a šetřit na nákladech bydlení.

Záleží mi na nákladech bydlení a nebo na nízké pořizovací ceně? Ne nadarmo se říká o levném, že je dvakrát placené.
Ve městě nebo v přírodě? Ideálně asi tak napůl.
Jak daleko chci dojíždět do práce, školy, kroužků? Co nejméně, dnešní čas je drahý.
Jak vyřeším parkování, výběh pro děti, úložný prostor? Prakticky!
Budu mít čas starat se o zahradu nebo uklízet sníh? Pozor na statky, samoty a velké vily, nechcete být otrokem svého domu.

Představujeme vám projekt Kostelec – celkem 11 rodinných domů s dispozicí 3+kk nebo 4+kk vždy s garáží, terasou a malou zahradou. Výjimečné stylové, moderní a přitom funkční řešení domů s nízkoenergetickým provozem, kde je myšleno na úložný prostor, světlost a pohodu.
Výjimečná je i lokalita, slunná louka v centru obce Kostelec, v blízkosti města Zlína, napojená na MHD a infrastrukturu města, v dosahu MŠ, ZŠ, prodejna potravin, cyklostezka, koupaliště, golfové hřiště a po cyklostezce atraktivní ZOO Lešná.

Jsou odpovědi blízké vašemu srdci? Pak nečtěte dál a volejte 777 917 995 pro sjednání prohlídky, to místo musíte vidět! Nebo si udělejte čas v den otevřených dveří – dne 9. 4. 2011 od 10:00 – 17:00 hod.

A přece něco málo o konceptu, technologii a jednotlivých domech:

Celý koncept výstavby a hlavně jednotlivé dispozice domů navrhl mladý architekt z Brna pan Ing. Jiří Železný, který při své práci respektoval orientace pozemků i svažitost terénu. Záměrem investora je vybudovat kvalitní bydlení pro malé rodiny, starší páry i jednotlivce, které je příjemnou alternativou bydlení v městském bytě. Bydlení v rodinném domě tohoto typu je otázkou hlavně životního stylu – je určeno pro lidi orientované na rodinu a vlastní práci, kteří nechtějí věnovat hodně času údržbě domu a zahrady nebo dojíždění a přitom chtějí mít kousek svého domova se vším, co skutečný domov může nabídnout.

Projekt realizuje zlínská obchodně-stavební firma Canadiana-Whirlpools, spol. s .r.o., která je orientovaná na kvalitu a její majitel každý projekt pojímá tak, jako by ho stavěl sám pro sebe. Hlavně důraz na kvalitu použitých materiálů, jejich skladby a kombinace, odlišují výstavbu projektu od velkých developerských projektů, které řeší v první řadě cenu.
Použitý konstrukční materiál je přesný zdící systém Ytong. Pro hrubou stavbu jsou použity tvárnice zajišťující tepelný odpor i bez dodatečného zateplení, které tvoří spolu s kvalitními silikátovými omítkami prodyšnou stavbu. Dále je použit stropní systém Ytong, aby se předešlo tepelným a konstrukčním mostům různorodých materiálů. I když se z mnoha důvodů výstavba tváří jako řadové domy nebo dvoj-domy, každý dům je zcela samostatný, což je dáno zdvojeným obvodovým zdivem mezi domy. To zaručuje samostatnost a dokonalou zvukovou izolaci – nemůžete být rušeni sousedy.

Aktuální nabídka domů

RD blok A – dům SOO1 – A1
Mezonetový dům s garáží a vstupem orientovaným na západ, obývací místností, zahradní terasou a zahradou orientovanou na východ.  Velmi praktické řešení vnitřní dispozice a prostoru – 3+kk s garáží, komorou, 2x ložnice, 2x WC, 1x koupelna, šatna a technická místnost. Pozemek o celkové výměře 370m2. Užitná plocha domu 121m2. Dokončeno jako ukázkový a zkolaudováno v září 2010. Dům je vybaven nad rámec standartu moderní kuchyňskou linkou, tepelným čerpadlem pro vytápění a ohřev vody.

RD blok A – dům SO 01 – A2
Podlažní dům s garáží a vstupem orientovaným na západ, terasou a zahradou orientovanou na východ. V 2.np je venkovní terasa. Velmi praktické řešení vnitřní dispozice a prostoru – 3+kk s garáží, komorou, 2x ložnice, 2x WC, 1x koupelna, šatna, pracovna a technická místnost. Pozemek o celkové výměře 383m2. Užitná plocha domu 137m2. Dokončeno zvenku, vnitřní dispozice čeká na svého majitele.

RD blok A – dům SOO1 – A3
Mezonetový dům s garáží a vstupem orientovaným na západ, obývací místností, zahradní terasou a zahradou orientovanou na východ.  Velmi praktické řešení vnitřní dispozice a prostoru – 3+kk s garáží, komorou, 2x ložnice, 2x WC, 1x koupelna, šatna a technická místnost. Pozemek o celkévé výměře 363m2. Užitná plocha domu 121m2. Dokončeno zvenku, vnitřní dispozice čeká na svého majitele.

RD blok C – dům SOO2 – C1
Podlažní dům s garáží a vstupem orientovaným na sever, terasou a zahradou orientovanou na jih. Velmi praktické řešení vnitřní dispozice a prostoru – 4+kk s garáží, komorou, 3x ložnice, 2x WC, 1x koupelna, šatna, pracovna a technická místnost. Pozemek o celkévé výměře 433m2. Užitná plocha domu 155 m2. Dům má již svého majitele, staví se na zakázku.

RD blok C – dům SOO2 – C2
Podlažní dům s garáží a vstupem orientovaným na sever, terasou a zahradou orientovanou na jih. Velmi praktické řešení vnitřní dispozice a prostoru – 4+kk s garáží, komorou, 3x ložnice, 2x WC, 1x koupelna, šatna, pracovna a technická místnost. Pozemek o celkévé výměře 425m2. Užitná plocha domu 155 m2. Dokončení v průběhu roku 2011.

Ceny za dokončené domy ve standartu od 3,9 mil. Kč nebo dokončené pouze zvenku, uvnitř v hrubé stavbě od 2,8 mil Kč.

Stavět sám nebo si pořídit hotový dům?

Projít dlouhou a spletitou cestu od vyhledání a koupě vhodného pozemku (s dobrými sousedskými vztahy a dostupností), jeho zasíťování, vytvoření představy a projektu domu, vyřízení všech povolení, souhlasů a formalit, může každý z nás. Teprve až v tomto bodě začínáte tvořit svůj domov a potýkáte se s řadou rozhodnutí o použitých materiálech, jejich kombinacích a zpracování. Denní komunikace se stavitelem, stavebním dozorem nebo přímo dělníky není reálným úkolem pro každého a šťastný je ten, kdo v tom najde zalíbení a seberealizaci. Ne každý však svépomocnou výstavbou domu ušetří. Je tedy na rozhodnutí každého z nás, čemu chce věnovat čas a energii. Projekt Kostelec vznikl přesně pro ty z nás, kteří chtějí bydlet moderně a krásně, chtějí mít vlastní a skutečný domov a přitom věnovat svůj čas své práci, dětem, sportu, koníčkům…

Možnosti financování bydlení – Projekt Kostelec

Pokud se právě rozhodujete o vlastním bydlení a nový dům je pro Vás trochu dražší variantou, než jste počítali, nešetřete na nesprávném místě a podívejte se na následující možnosti financování. Projekt nabízí zvýhodněné podmínky hypoték vyjednané s Komerční bankou, takže pokud máte odpovídající příjem, můžete až 90% ceny domu financovat hypotékou KB se zástavou samotné kupované nemovitosti. Další možností je nabídka investora – platební podmínky 60/40, což znamená, že při koupi nemovitosti musíte mít prostředky na 60% ceny nemovitosti a zbylých 40% můžete uhradit do 12-ti měsíců od převzetí nemovitosti jednorázově nebo do 5-ti let v rovnoměrných splátkách. Jedná se o půjčku se zástavou a nulovým úrokem. Další variantu představuje pořízení domu v hrubé stavbě dokončené zvenku za nižší cenu a dodělání postupně dle vašich možností.

Další informace naleznete na www.projektkostelec.cz, nebo na prodejně Canadiana-Whirlpools, Tř. T. Bati 31, Zlín. Pro sjednání individuální prohlídky domů volejte 777917995.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x