Hokejový klub PSG Zlín vypsal výběrové řízení na pozici generálního manažera

ZLÍN - Prezidium hokejového klubu PSG Zlín vyhlásilo výběrové řízení na pozici generálního manažera, uzávěrka přihlášek končí 8. dubna. Agenturu Mediafax o tom informoval tiskový mluvčí klubu Roman Ordelt

Hokejisté Zlína vypadli ve čtvrtfinále play-off s Pardubicemi, kterým podlehli 0:4 na zápasy, a vedení klubu se po neúspěšné sezoně rozhodlo udělat změny. V minulém týdnu zástupci PSG Zlín představili nového sportovního manažera Jiřího Šolce. Po odcházejícím kouči Zdeňku Venerovi se stal novým trenérem extraligového celku jeho dosavadní asistent Rostislav Vlach, jehož pomocníkem bude Josef Turek, a ve funkci jednatele klubu nahradil Miroslava Michalovského dosavadní manažer pro komunikaci Patrik Kamas.

Právě Michalovský v současnosti stále zastává post generálního manažera. Jméno jeho nástupce, kterým se stane vítěz výběrového řízení, by mělo být známo v květnu. „Tento krok je dalším z těch, které mají napomoci k probíhajícím koncepčním změnám ve fungování extraligového klubu,“ sdělil Aleš Dufek, člen prezidia PSG Zlín.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x