Gynekologicko-porodnické oddělení vsetínské nemocnice obdrží novou techniku

VSETÍN - Občanské sdružení Život dětem daruje ve středu gynekologicko-porodnickému oddělení vsetínské nemocnice zdravotní techniku v hodnotě přes 200 tisíc korun. Agenturu Mediafax o tom informovala mluvčí holdingu Synot Magda Pekařová.

Oddělení získá injekční dávkovač, kojeneckou váhu, dva pulsní oxymetry, fototerapii včetně pojízdného, výškově nastavitelného stojanu a výhřevný modul s polohovacím ramenem. „Peníze na zařízení putovaly z výtěžku nedávného benefičního koncertu Magická noc – Srdce pro děti, stotisícikorunový dar věnovala i uherskohradišťská společnost Synot Tip,“ podotkla Pekařová.

Představitelé nemocnice si nové zdravotní vybavení slavnostně převezmou ve středu v 11 hodin v prostorách gynekologicko-porodnického oddělení.

Na porodním sále gynekologicko porodnického oddělení ve Vsetíně přivede ročně na svět miminko přibližně 650 maminek. Sál je vybaven třemi porodními pokoji, ve kterých maminky s partnery tráví celou dobu před porodem, mají zde možnost využití všech relaxačních pomůcek.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x