Vsetín chce přesvědčit Víta Bártu o nutnosti dostavby cesty mezi Vsetínem a Valašským Meziříčím

VSETÍN - Vedení vsetínské radnice se chce sejít s ministrem dopravy Vítem Bártou (VV) a přesvědčit jej o nutnosti dostavby silnice mezi Vsetínem a Valašským Meziříčím. Agentuře Mediafax to ve čtvrtek sdělila mluvčí vsetínské radnice Marie Šidlová.

Podle představitelů radnice by bylo ideální, kdyby Bárta osobně přijel do Vsetína.

Při nedávné návštěvě předsedy poslaneckého klubu Petra Gazdíka (TOP 09) ve Vsetíně hovořili zástupci města s politikem i o neutěšené situaci Vsetína a okolí v oblasti dopravní obslužnosti a dostupnosti. Seznámili jej s projektem započaté stavby silnice mezi Vsetínem a Valašským Meziříčím a také s tím, že právě tato důležitá komunikace byla vyškrtnuta ze střednědobého plánu investic ministerstva dopravy.

„Požádali jsme Petra Gazdíka, aby se pokusil dojednat osobní schůzku zástupců Vsetína s ministrem Bártou, kde bychom jej mohli zasvětit do stavu, který zde panuje,“ řekl místostarosta Petr Kořenek (ČSSD).

Nejlepším řešením by podle něj pak byla Bártova návštěva přímo ve Vsetíně. „Chtěli bychom, aby se o špatné dopravní situaci přesvědčil na místě,“ dodal Kořenek.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x