Zlínské Zlaté jablko zůstane v pátek otevřené až do půlnoci, příchozí čeká výjimečný program

ZLÍN - Zlínské obchodní a zábavní centrum Zlaté jablko zůstane v pátek výjimečně otevřené až do půlnoci, uskuteční se tu ojedinělá akce Night shopping. Agenturu Mediafax o tom informovala mluvčí centra Kateřina Martykánová.

Během nočních hodin bude ve Zlatém jablku otevřeno 43 prodejen, které nabídnou zákazníkům různé mimořádné slevy a chybět nebude ani doprovodný program. Budova centra bude navíc u této příležitosti speciálně nasvícena.

V rámci doprovodného programu se například na přehlídkovém mole objeví finalistky univerzitní soutěže Miss Academia v nových jarních kolekcích oblečení. Na příchozí čeká také symbolický welcome drink, drobné občerstvení, zvýhodněné vstupné do multikina a pro každou ženu při odchodu dárek na rozloučenou.

„Do noční akce se zapojí dvě třetiny našich prodejen a provozoven,“ doplnil ředitel centra Jiří Kratochvíl.

Moderátorem večera se stane známý herec Miroslav Šimůnek, známý například z filmu Případ nevěrné Kláry nebo ze seriálu Ulice.

Módní přehlídka se uskuteční od 21. do 23. hodiny. Přehlídka pak bude pokračovat i v sobotu, tentokrát celá v režii studentského týmu pořádajícího soutěž Miss Academia. V sobotu bude na programu od 15 do 18 hodin a ponese se v duchu letošního ročníku soutěže, jejíž motto je Andělsky krásná, po čertech chytrá. Průběh módního odpoledne zpestří také taneční skupina Bad Boys, vlasová a barmanská show. Završením celé akce bude vyhlášení výsledků soutěže o titul Miss Academia Zlaté jablko.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x