Lázně Luhačovice obhájily v čtenářské anketě titul Dobrá značka

LUHAČOVICE - Lázně Luhačovice se opět mohou pyšnit prestižním titulem Dobrá značka. Mluvčí Lázně Luhačovice Jiří Dědek agentuře Mediafax v pátek řekl, že lázním se podařilo titul obhájit.

Titul uděluje časopis Reader´s Digest v celé řadě odvětví v desítkách evropských zemí. Letos se hodnocení zúčastnilo celkem 570 tisíc respondentů.

V České republice působí 84 lázeňských subjektů. Druhé za Luhačovicemi skončily podle čtenářů mezi lázeňskými organizacemi Mariánské Lázně, třetí pak Poděbrady.

„Ocenění si velmi vážíme. Hodnotí nás přímo klienti, a to je ten nejobjektivnější a nejnáročnější pohled, především jde o důvěru a důvěryhodnost,“ řekl k úspěchu Dalibor Chrastina, vedoucí oddělení marketingu a prodeje akciové společnosti Lázně Luhačovice. Cenu převzal ve čtvrtek večer v pražském Obecním domě. „V příštím roce bychom se velmi rádi pokusili o pomyslný hattrick, polevit nesmíme, bez fráze platí, že důvěra velmi zavazuje,“ doplnil Chrastina.

Lázně Luhačovice nabízejí klientům mimo jiné léčbu horních cest dýchacích, trávicího ústroji, oběhového a pohybového aparátu, nemocí z poruch výměny látkové a také doléčování po komplexní onkologické léčbě. Klientům je k dispozici 1350 lůžek v řadě ubytovacích zařízení, hotelech i penzionech. Lázně Luhačovice spravují 14 z 16 místních léčivých pramenů. Nejznámější je zřejmě Vincentka, která se hojně užívá k inhalacím i k pitnému režimu při léčbách respiračních onemocnění.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x