Otrokovická radnice ocenila nejúspěšnější sportovce

OTROKOVICE - V Otrokovickém hotelu Atrium byly v pátek večer rozdány ceny nejlepším sportovcům ve městě. Agentuře Mediafax to řekla mluvčí otrokovické radnice Lenka Krupková.

Během slavnostního večera O sportovní slávě si pro cenu přišel například Pavel Valoušek (automobilové soutěže v rallye), Beáta Polišenská (ploutvové plavání), David Palát (Zlínské aplikované sporty – klub sledge hokeji LAPP Zlín), Aja Kaszonyiová (oddíl střelby z polní kuše) či florbalový klub Panthers Otrokovice.

Radnice opět po roce ocenila nejlepší sportovce v kategorii dospělých, dětí a mládeže, veteránů, handicapovaných, nejúspěšnější trenéry a sportovní kolektivy za uplynulý rok 2010.

V rámci doprovodného programu v průběhu večera vystoupil rockový pěvecký sbor Svatý pluk a Josef Dressler zase předvedl cyklo-trialovou show.

V rámci slavnostního večera radnice ocenila nejen výsledky sportovců a trenérů, ale vyznamenala také dva kandidáty za celoživotní přínos otrokovickému sportu. Toto ocenění převzali bývalý trenér a zakladatel sportovní třídy mladých fotbalistů TJ Jiskra Otrokovice Jiří Veselý a Helena Kubíčková za mnohaletou oddanost otrokovickému sportu.

„Podpora aktivit v oblasti tělovýchovy a sportu patří mezi priority města. Otrokovice se pyšní mnoha výbornými sportovci, kteří dosahují špičkových výsledků. Úspěšně reprezentují město na regionální, celorepublikové a mnohdy i evropské či světové úrovni. Večer O sportovní slávě je poděkováním za jejich činnost a výsledky, kterých dosahují,“ uvedl starosta města Otrokovice Jaroslav Budek (ČSSD).

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x