Ve zlínské Galaxii se uskuteční Jarní tvořivá dílna

ZLÍN - Zlínské zábavní centrum Galaxie se v sobotu promění v Jarní tvořivou dílnu. Agentuře Mediafax to uvedla ředitelka Centrály cestovního ruchu Východní Moravy Dana Daňová.

Jarní tvořivá dílna, která začne v 10 a potrvá do 17 hodin, je určená pro děti od šesti let. Organizátoři zajistí veškerý materiál, pedagogický dozor i teplý oběd a nápoje, vstupenka vyjde na 300 korun. „Tentokrát budeme tvořit jarní květináčky, použijeme ubrouskovou techniku. Naučíme se sadit semínka do hlíny a své výtvory si děti odnesou domů,“ řekla manažerka Galaxie Jana Valášková.

Galaxie Zlín se nachází v hale na Vršavě na ploše dva a půl tisíce metrů čtverečních a nabízí celou řadu atrakcí. Každá z nich představuje jinou planetu či galaxii. K dispozici je také restaurace, internetové wi-fi připojení zdarma či čtenářský koutek. Projekt Galaxie Family letos obdržel Cenu poroty v rámci soutěže o nejlepší produkty turistického regionu Východní Morava – Hit sezony, kterou vyhlásila Centrála cestovního ruchu Východní Moravy.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x