Zlínské Zlaté jablko uvede divadelní pohádku Honza a drak

ZLÍN - Obchodní a zábavní centrum Zlaté jablko ve Zlíně pořádá v neděli další ze série pravidelných divadelních představení pro děti, tentokrát se pohádka jmenuje Honza a drak. Agenturu Mediafax o tom informovala mluvčí centra Kateřina Martykánová.

Vstup na představení je opět zdarma a představení se uskuteční ve dvou termínech, a to v 10 a v 15 hodin v dětském koutku.

Tentokrát se o pohádku postará Dřevěné divadlo z Nového Města na Moravě. Půjde o klasickou marionetami hranou pohádku o odvážném Honzovi, nešťastném králi a princezně v nesnázích. Představení potrvá asi 30 minut a do děje budou zapojeni i malí diváci. Budou mít například příležitost sami bojovat s drakem.

Po celou dobu představení musí být pod dohledem rodičů pouze ti nejmenší, tedy děti do tří let. Rodiče ostatních dětí mohou volný čas ve Zlatém jablku vyplnit po svém. Místo na divadelní představení je navíc možné si i rezervovat prostřednictvím telefonního čísla 733 641 769. Z organizačních důvodů je ale nutné, aby se děti, které mají rezervaci, dostavily do dětského koutku nejpozději 15 minut před začátkem představení. „O pohádky je mezi malými návštěvníky značný zájem, a opozdilcům se tak může stát, že se na představení již nedostanou,“ vysvětlila Martykánová.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x