Ve Zlíně se stala vážná nehoda, zraněného řidiče museli vyprostit hasiči

ZLÍN - Vážná dopravní nehoda se stala v neděli ve zlínské městské části Příluky, čelně se tam srazila dvě osobní auta, další auto do nich narazilo, když řidič nestačil dobrzdit. Agenturu Mediafax o tom informoval mluvčí krajských hasičů Ivo Mitáček s tím, že jednoho z řidičů museli hasiči vyprošťovat.

Nehoda se stala na hlavním silničním tahu I/49 u čerpací stanice v Přílukách. Řidič auta značky Opel Insignia přejel do protisměru, kde se čelně střetl se Škodou Felicia. Šofér VW Golf se snažil před nehodou dobrzdit, ale marně. Náraz odmrštil škodovku do příkopu mezi železnicí a silnicí, v autě se podle Mitáčka zranili dva senioři, řidiče museli hasiči vyprostit pomocí hydraulického nářadí.

Podle Hany Polešákové z krajské záchranky utrpěli oba zhruba sedmdesátiletí senioři těžká zranění. „Řidiče jsme odvezli s podezřením na zlomeninu bérce na úrazovku do zlínské nemocnice. Ještě hůře dopadla jeho spolujezdkyně, která měla mnohačetná poranění, a to řadu zlomenin a zhmožděný hrudník. Transportovali jsme ji na oddělení ARO do zlínské nemocnice. Během převozu byla při vědomí a se záchranáři komunikovala,“ doplnila Polešáková.

--> --> --> --> -->