Finále soutěže o nej vysokoškolačku se nezadržitelně blíží!

V úterý 29. března 2011 ožije Kongresové centrum ve Zlíně díky desítce andělsky krásných a po čertech chytrých vysokoškolaček, které svedou boj o titul MISS ACADEMIA ČR 2011. Vstupenky jsou stále v prodeji. Podrobnější informace naleznete na www.missacademia.cz

V průběhu týdenního soustředění dívky absolvovaly v OZC Zlaté jablko dvě módní přehlídky. Jednu v pátek 25. března v rámci akce Night shopping a druhou tradiční módní přehlídku MISS ACADEMIA ČR 2011 o den později 26. března. V sobotu se ve třech blocích dívky předvedly v modelech nových jarních kolekcí renomovaných značek ze zmíněného centra. Nechyběl ani doprovodný program a vyhlášení vítězky druhého ročníku divácké soutěže MISS ACADEMIA Zlaté jablko. Ten získala dívka s číslem 6 – jednadvacetiletá Šárka Sokolová z Prahy, která studuje Bezpečnostní management ve veřejné správě na Policejní akademii ČR v Praze. Kromě korunky a šerpy si odnesla několik poukázek na nákup zboží v obchodním a zábavním centru. „Z titulu v této doprovodné soutěži mám obrovskou radost. Výhru jsem neočekávala především proto, že nepocházím ze Zlína a ani zde nikoho neznám. Tím více mne toto umístění potěšilo,“ dodala MISS ACADEMIA Zlaté jablko Šárka Sokolová.

Týdenní soustředění završí finálovým večerem, na kterém se diváci ocitnou v prostředí přímo nadpřirozeném, mezi nebem a peklem. Večerem bude provázet mladý moderátor Jakub Vosáhlo. V porotě zasednou zástupci Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, úřadující MISS ACADEMIA ČR Kateřina Kubačková a sponzoři a partneři, díky kterým by letošní jubilejní ročník nemohl vzniknout. Slavnostní galavečer bude stejně jako v předešlých letech vysílán živě přes univerzitní televizi NEON TV.
Volba MISS ACADEMIA ČR pro rok 2011 odstartuje ve 20 hodin. Realizační tým složený především ze studentů Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně čekají přípravy od brzkých ranních hodin. Je nutné postavit scénu, přichystat foyer, postarat se o finálovou desítku a vyladit poslední chybičky během generální zkoušky.

Díky štědrým sponzorům se všechny finalistky mohou těšit na zajímavé ceny jako například poukázky na kosmetiku a pedikúru, 2 páry bot nebo balíček kuchyňského nádobí. První tři umístěné získají navíc poukazy na nákup bot, vítězka obdrží mimo jiné luxusní hodinky, wellness víkend ve Špindlerově mlýně a diamantový set.
Vyhlášením MISS ACADEMIA ČR 2011 večer nekončí. Pokračovat bude od 21.30 na oficiální afterparty MISS PARTY 2011, která se uskuteční v Music Landu Zlín. Akce je určena široké veřejnosti. Více informací na www.missparty.cz.

Více informací na www.missacademia.cz nebo na www.facebook.com/missacademia.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x