Policisté dopadli v chatě v Rožnově pod Radhoštěm skupinu zlodějů

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM - Hned tři zloděje odhalila policejní hlídka během kontroly rekreačních chat v Rožnově pod Radhoštěm. Policejní mluvčí Lenka Javorková agentuře Mediafax v úterý sdělila, že jeden ze skupiny skončil v policejní cele.

Zloděje našli policisté v pondělí brzy ráno. Během kontroly si totiž všimli orosených oken i toho, že jedno z oken je pootevřené. V chatě pak objevili tři spící zloděje.

„Hlídka na místě zadržela osmnáctiletou dívku ze Zubří. Další dva mladíci prchali před policisty z chaty oknem. Pětadvacetiletého muže z Horní Bečvy kolegové chytli poblíž chaty, druhý utekl, ale policisté ho o několik hodin později vypátrali a zadrželi v místě bydliště. Jedná se o třiatřicetiletého muže z Rožnova pod Radhoštěm,“ doplnila Javorková.

Ukázalo se, že trojice se do chaty vloupala uplynulý čtvrtek. Nic neukradla, naopak během útěku zapomněla na místě několik litrů vína a hygienické potřeby. Nejstarší ze skupiny skončil v policejní cele. Jde totiž o recidivistu, který má na svědomí další krádeže a vloupání do jiné rekreační chaty.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x