V Uherském Hradišti se bude diskutovat o podpoře sportu

UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Představitelé uherskohradišťského odboru školství a sportu ve spolupráci s odborem architektury, plánování a rozvoje se ve středu 30. března sejdou v malém sále Klubu kultury, aby zde u kulatého stolu debatovali o podpoře města v oblasti sportu. Agentuře Mediafax to řekl mluvčí města Jan Pášma.

Diskuse začne v 16.30 hodin a cílem setkání je informovat veřejnost o podpoře sportu ze strany města, o sportovním prostředí a sportovních aktivitách ve městě. Na programu bude mimo jiné prezentace, která se bude týkat investic do oblasti sportu v Uherském Hradišti po roce 2000. Následovat bude debata, kde se k otázkám sportu ve městě bude moci vyjádřit a dotazovat široká veřejnost.

„V budoucnu plánujeme ve městě vybudovat nové jednoduché sportoviště pod širým nebem, chceme podporovat mládežnický sport, zlepšit spolupráci se sportovními kluby a organizacemi a vytvářet ideální podmínky pro rozvoj všech druhů sportů. Od kulatého stolu si slibujeme, že od veřejnosti získáme nové a pro nás cenné podněty pro tuto práci, neboť jedním z cílů města je přiblížit možnosti sportování co nejširšímu okruhu obyvatel a návštěvníků Uherského Hradiště,“ uvedl starosta města Květoslav Tichavský (ODS).

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x