Novinka zlínského divadla Předplatné na přání uspěla, divadlo získalo 300 nových abonentů

ZLÍN - Celkem 300 nových předplatitelů získalo Městské divadlo Zlín díky své novince, Předplatnému na přání. Agentuře Mediafax to oznámila mluvčí divadla Hana Šmardová s tím, že se momentálně jedná o vůbec nejpočetnější skupinu předplatitelů.

S prodejem novinky začalo divadlo 7. února.

„Předplatné na přání si kladlo za cíl vyjít maximálně vstříc poptávce diváků. Proto divadlo provádělo během čtyř měsíců důkladný průzkum a na základě dvou tisíc odpovědí sestavilo tuto novinku. Atraktivní je nejen nabídka titulů, která obsahuje převážně komedie, ale i cena 690 korun za šest titulů či hrací čas, který byl stanoven na pátek v 17 hodin,“ uvedla Šmardová.

Ředitel divadla Petr Michálek očekával i přes úspěch o něco vyšší zájem. „Já si vždy kladu velké cíle, takže jsem čekal přece jen větší zájem. Na druhou stranu jde skutečně o naši nejsilnější skupinu, a je proto v rámci sezonního předplatného na co navazovat,“ zhodnotil prodej novinky Michálek.

První představení pro nové předplatitele se uskuteční 8. dubna, kdy zhlédnou Kočičí hru v režii Jakuba Nvoty. Po představení bude následovat beseda s herci přímo ve Velkém sále. Mezi další bonusy patří i zasílání divadelního měsíčníku Tady a teď! do schránky zdarma, jeden lístek zdarma navíc na představení ve Studiu Z či Dílně 9472, stálé místo v hledišti, přenosnost předplatenky na jinou osobu či právo přednostní rezervace na hostující soubory.

Kromě Kočičí hry čeká nové předplatitele do konce této divadelní sezony ještě představení Je třeba zabít Sekala a muzikál Juan. Další tři tituly – Na flámu, Černá komedie a Brouk v hlavě – zhlédnou diváci na podzim.

Předplatné na přání je možné zakoupit až do 1. dubna.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x