Hokejový klub PSG Zlín stále přijímá přihlášky na pozici generálního manažera

ZLÍN - Zájemci o pozici generálního manažera v hokejovém klubu PSG Zlín mohou do 8. dubna podat přihlášku do výběrového řízení, které vyhlásilo prezidium účastníka extraligy. Agenturu Mediafax o tom informoval tiskový mluvčí klubu Roman Ordelt.

„V současné době jsme kontaktováni potencionálními zájemci, konkrétní přihlášky ale podány nejsou. Důvodem je především skutečnost, že v těchto případech je tak obvyklé činit až v závěru vypsaného termínu. Věřím, že budeme mít z čeho vybírat a budeme rádi, když se přihlásí co největší množství kandidátů,“ uvedl prezident klubu a současně zlínský primátor Miroslav Adámek.

Výběrové řízení PSG Zlín vyhlásil v návaznosti na dřívější rozhodnutí vlastníků klubu i jeho prezidia, které bylo motivováno poměrně komplikovaným průběhem uplynulé sezony. „Klub také intenzivně jedná o sestavení kádru na příští sezonu. Postupně uplatňuje opce na hráče, které si chce v kádru ponechat, dojednává také nové smlouvy a řeší i odchody některých hokejistů. O prvních změnách v extraligovém mužstvu budeme informovat příští týden,“ řekl mluvčí Ordelt.

Hokejisté Zlína vypadli ve čtvrtfinále play-off s Pardubicemi, kterým podlehli 0:4 na zápasy, a vedení klubu se po neúspěšné sezoně rozhodlo udělat změny. Po odcházejícím kouči Zdeňku Venerovi se stal novým trenérem dosavadní asistent Rostislav Vlach, jehož pomocníkem bude Josef Turek. Ve funkci jednatele klubu nahradil Miroslava Michalovského dosavadní manažer pro komunikaci Patrik Kamas a novým sportovním manažerem vedení jmenovalo Jiřího Šolce.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x