Policisté pátrají po dvou řidičích, kteří se na Kroměřížsku střetli s cyklistkami

KROMĚŘÍŽ - Po dvou řidičích, kteří na Kroměřížsku srazili cyklistky, pátrají kroměřížští policisté. Agentuře Mediafax to ve čtvrtek řekla policejní mluvčí Simona Kyšnerová.

Obě nehody se staly ve středu. První v Bystřici pod Hostýnem asi 15 minut po 14. hodině. Osmačtyřicetiletá cyklistka odbočovala vlevo z ulice Novosady do ulice Na Domově. Po odbočení uviděla couvající osobní motorové vozidlo modré barvy. I přesto, že začala brzdit, srážce se nevyhnula. „Žena upadla i s kolem na zem a způsobila si drobné oděrky. Řidič vozidla jí poranění ošetřil a poté oba z místa odjel. Policisté nyní žádají svědky nehody, zejména pak řidiče modrého osobního automobilu, aby zavolali na linku 158, na telefonní číslo 974 675 252 nebo na číslo 975 675 622,“ uvedla Kyšnerová.

Druhý případ se krátce po 18. hodině v Holešově. Čtyřiapadesátiletá cyklistka utrpěla středně těžké zranění. Žena jela na kole po ulici Palackého ve směru od centra města. Na křižovatce chtěla odbočit vlevo do ulice Tovární. Při odbočování přehlédla vozidlo, které ji právě předjíždělo, a narazila do něj. „Řidič ve stříbrném automobilu poraněné ženě neposkytl pomoc, dokonce ani nezastavil a z místa ujel. Cyklistku odvezli záchranáři do nemocnice v Kroměříži,“ upřesnila Kyšnerová. Policisté prosí svědky nehody, kteří viděli řidiče favoritu, aby zavolali na linku 158 nebo na telefonní číslo 974 675 575.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x