Do zlínského divadla zavítají herci z Divadla pod Palmovkou

ZLÍN - Prkna Městského divadla Zlín budou v sobotu patřit hercům Divadla pod Palmovkou, kteří do Zlína zavítají se hrou Michaela Cooneyho Nájemníci pana Swana. Agenturu Mediafax o tom informovala mluvčí divadla Hana Šmardová.

Diváci se mohou těšit na herce Jana Teplého, Barboru Valentovou, Radka Zimu, Filipa Rajmonta, Iva Kubečku, Miroslavu Pleštilovou či Zuzanu Slavíkovou. „Především však na svižnou komedii, při které publikum doslova řičí smíchem. Režíroval ji Antonín Procházka a představení začne v 19 hodin ve Velkém sále,“ doplnila Šmardová.

Příběh plný ztřeštěných situací o podvodníčkovi, důvěřivé manželce, příliš oddané sociální pracovnici, nedůvtipném strýci, zkrachovalém pohřebákovi, přísných úřednících a natvrdlém podnájemníkovi slavil divácké úspěchy po celém světě. Hra je ztřeštěnou anekdotou, na jejímž počátku přijde hlavní hrdina na způsob, jak pohodlně žít z podvodně získaných sociálních dávek. Nejprve mu vše vychází, postupem času se mu však situace vymkne z rukou a rozpoutá se neuvěřitelné množství komických scén.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x