Do Kunovic přijede v pátek zahrát své novinky rocková legenda Tublatanka

KUNOVICE - Slovenská rocková legenda Tublatanka přijede v rámci Tour 2011 v pátek 8. dubna do Kunovic. Agentuře Mediafax to sdělil Pavel Tichopádek z uherskohradišťské agentury Atlantic.

Kapela vystoupí v kunovické sportovní hale, koncert odstartuje ve 20 hodin autogramiádou. Poté vystoupí hosté večera Reach se zpěvákem Jarkem Filgasem a V.S.P. Band.

„Fanouškům nabídneme i písně, které jsme doposud nikdy nehráli. Jedná se zejména o dvě skladby z nového CD Svet v ohrození. Tuto titulní píseň mám hodně rád, protože pojednává o aktuálních problémech, jako je terorismus a jiné problémy,“ poznamenal baskytarista Tublatanky Juraj Topor.

Večer bude sváteční i pro regionální formaci V.S.P. Band. Ta pokřtí své zbrusu nové CD s názvem Víkend. Kmotrem alba bude zpěvák a kytarista Tublatanky Maťo Ďurinda. „Při tvorbě ryze autorských písní jsme se snažili, aby písničky oslovily nejen naše tradiční fanoušky, ale co nejširší okruh posluchačů,“ komentoval vznik nového počinu kapelník V.S.P. Bandu Pavel Šilhavík.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x