Stolní tenisté se připravují na Švédy

LUHAČOVICE - Petr Korbel, Tomáš Konečný, Josef Šimončík, Jiří Vráblík. Tak vypadá nominace trenéra mužské české reprezentace Tomáše Demka na nadcházející odvetu semifinále Evropské ligy mužů ve stolním tenisu v Luhačovicích.

V prvním utkání podlehli naši Švédům na jejich stolech v Halmstadu 1:3. „Tenhle výsledek nám cestu do finále zdaleka nezavírá,“ domnívá se trenér České reprezentace Tomáš Demek. Ten na rozdíl od prvního utkání sází i na zkušenost bronzového olympijského medailisty a současného 56. hráče světa Petra Korbela. Švédové se v luhačovickém Sportcentru Radostova představí v úterý 19.dubna od 18 hodin ve vítězné sestavě.

Trenér Erik Lindh přiveze do moravských lázní Jense Lundquista, Mattiase Karlssona i Roberta Svenssona, tedy aktéry úvodního duelu. Oba týmy dorazí do největších moravských lázní už den před utkáním, mimo jiné se pro ně chystá přijetí vedení Lázní Luhačovice a.s. a města Luhačovice u pramene světoznámé Vincentky. „Určitě chceme našim i švédským reprezentantům představit i naše světoznámé lázně, mimo jiné ojedinělou architekturu, třeba Jurkovičův dům, anebo nově opravený luxusní hotel Alexandria, stejně jako naše balneoprovozy, kam jezdí hosté z celého světa,“ zdůraznil význam utkání Jiří Dědek, člen managementu a mluvčí Lázní Luhačovice a.s.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x