Pracovník vyhořelé továrny v Chropyni: Všichni se bojíme, co s námi bude dál

CHROPYNĚ - Požár výrobny a skladu plastů v Chropyni bude mít podle mluvčího zlínských hasičů Iva Mitáčka likvidační následky. Nevíme, co s námi teď bude, svěřil se agentuře Mediafax pracovník firmy, který se bojí, že bude muset hledat novou práci.

V bývalém areálu Technoplastu v Chropyni začalo hořet v noci na pátek. „Už nyní je takřka jisté, že požár bude mít likvidační následky a že škoda se bude počítat pravděpodobně v desítkách milionů korun,“ řekl už v pátek Mitáček.

Pracovníci firmy Remiva, jejíž továrnu požár zasáhl, se obávají o budoucnost. „Den před požárem jsem byl v práci a dnes nevím, co bude dál. Všichni máme strach, že přijdeme o práci,“ řekl Mediafaxu pracovník firmy, který si nepřál být jmenován, ale Mediafax jeho jméno zná.

Společnost Remiva vznikla v roce 1998 a zabývá se recyklací plastových odpadů. Zaměstnává přes 50 zaměstnanců. Kde lidé skončí, zatím nikdo neví. „Majitelé se s námi domluvili, že se nám co nejdříve ozvou a dají nám informace, co bude následovat. Osobně si ale myslím, že přijdu o práci,“ přiznal.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x